Palvelut

Autokorjaamo M. Vänttinen Oy on ammattitaitoinen ja asiantunteva Mercedes-Benz autokorjaamo Tampereella. Palvelemme kaikissa Mercedes-Benz henkilöautoihin ja pakettiautoihin liittyvissä huoltotöissä, korjauksissa ja sähkötöissä. Käytössämme olevat laadukkaat korjaamolaitteet ja erikoistyökalut, kuten Mercedes Benz Star Diagnosis mahdollistaa vaativienkin huoltotöiden suorittamisen asianmukaisesti ja laadukkaasti.

  • MERCEDES-BENZ vuosihuollot
  • MERCEDES-BENZ huoltotyöt, korjaustyöt ja sähkötyöt
  • MERCEDES-BENZ pakokaasutestaukset (diesel ja bensa)
  • MERCEDES-BENZ ilmastointihuolto
  • MERCEDES-BENZ pyöränsuuntaukset
  • MERCEDES-BENZ jarruhuollot

Meillä on käytössä Mercedes Benz Star Diagnosis – Tehdasyhteydellä.

EBERSPÄCHER autolämmittimet

Olemme erikoistuneet EBERSPÄCHER autolämmittimien myyntiin, asennuksiin ja huoltoihin.

EBERSPÄCHER autolämmitin on sopiva lämmitin joka tarkoitukseen. Esilämmittimiä käytetään kaikentyyppisten ajoneuvojen matkustamon lämmittämiseen ilman riippuvuutta käyvän moottorin lämmöntuotosta.

Ne aamut, joina nousit aikaisin raaputtamaan autonikkunat puhtaiksi, ovat nimittäin lopullisesti ohi. LUE LISÄÄ TÄSTÄ.

Mietit varmaankin, kannattaako esilämmitin todella hankkia. Käytössäsi on ehkä oma autotalli, epäilet laitteen tuhlaavan polttoainetta tai ajattelet hyötyväsi laitteen käyttömukavuudesta vain muutamana päivänä vuodessa. Voimme kuitenkin kertoa, että nykyaikaisella esilämmittimellä on paljon enemmän etuja kuin aluksi luulisi. KATSO TÄSTÄ EDUT TIIVISTETTYNÄ.

Varaosat

Oma varaosavarastomme Mercedes-Benz autoihin sisältää noin 3500 nimikettä, josta autoosi löytyy alkuperäiset varaosat ja lisävarusteet. Ne varmistavat autosi luotettavan toimimisen kaikissa olosuhteissa.